Beremendi Építők SK

Vereséggel zártuk az őszi szezont

2012.11.25 14:07:46

A Beremend 3-1-es vereséget szenvedett ma délután Szederkénytől. Az első 10 percet leszámítva a hazaiak végig fölényben futballoztak, sokkal többet birtokolták a labdát, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, ám a befejezés mindig pontatlanra sikerült. Ellenfelünk második gólját egy játékvezetői hibának köszönhetően szerezte meg. A második félidőben "Pilu" megszerezte a szépítő találatot, ezután a kék fehérek óriási nyomást gyakoroltak a vendég együttesre, beszorítottuk őket a saját térfelükre. Sajnos még a szerencse sem volt velünk, minden beadást ki tudtak juttatni a kapujuk elől, minden lövésünk vagy a kapu fölé ment, vagy a kapus kezébe. A mérkőzés végén egy eladott labda miatt a "Szedi" megszerezte harmadik találatát, így az Építők játékosai számára az egyenlítés lehetősége szertefoszlott. 

A Beremend összeállítása:

Balogh-Hatala R., Papp, Költő (Péter)-Rochy (Söllei), Szili (Illés), Fürdős,Vida (Kiss J.), Kutyáncsánin-Kálmán (Dobrosi), Nagy 

Az ÉSK 15 fordulót követően a tabella 14 helyét foglalja el 10 ponttal. A játékosok most egy hosszú pihenőre vonulhatnak, tavasszal pedig folytatódik a szezon.

15 meccs alatt 3-szor sikerült győznünk, 1-szer döntetlent játszottunk és 11-szer (!) kaptunk ki. 18 alkalommal tudtuk a játékszert az ellenfelek kapujába juttatni, 39-szer pedig a mi gólvonalunk mögött kötött ki a labda. Remélhetőleg a szünet alatt kipihenik maguk a játékosok és a következő szezonban értékes pontokat tudunk gyűjteni a pontvadászatban. 

Hajrá Beremend!!!