Beremendi Építők SK

Sima győzelem itthon

2015.09.19 19:58:49

Újabb sikert ért el a Beremendi ÉSK második számú csapata. A Megye IV. osztály 4. fordulójában az Olaszi SE csapatával mérkőztünk meg. A találkozó kellemesen telt a beremendiek számára, végig mi támadtunk, már a második percben megszereztük a vezetést Sztankovics Roland találatával. Ellenfelünk csak elvétve lépte át a félpályát, egyzser azonban védelmünk hibázott, 4-0-nál szépíteni tudtak. A második játékrész hasonlóan telt el, a játék képe ugyanaz volt, azonban a 80. percben a játékvezető jogtalanul állította ki Müller Károlyt. A mai játékvezetés hagy némi kívánni valót maga után, és akkor azt hiszem elég finom fogalmaztunk. A lényeg, nyerni tudtunk itthon 7-3-ra, újabb 3 pontnak örülhetünk.

Az Építők összeállítása:
Pál-Viczai, Halász Zs., Müller K., Somogyi (Szabó)-Nagy (Trapp), Költő, Héhl (Mészáros)-Rochi (Auth), Sztankovics, Valkai (Busz)

Góllövők: Sztankovics Roland 3, Költő Attila 2, Rochi Ferenc 2

Vezetőedző: Müller Károly

A mérkőzés előtt a Beremend II szervezésében a Beremendi Építők SK szendvicseket és üdítőket juttatott el a határainkat védő rendőröknek, ill katonáknak. Mi beremendiek hálásak vagyunk azért, amit tesztek értünk! Köszönjük a munkátokat!

Jövő héten megyünk Lippóra. Új ellenfél, nem játszottunk még azon a pályán. Készülünk.

Hajrá Építők!!!